26 82 39 18

Om mig

Jeg, Anette Bornemann, er indehaver af byBornemann. Et rådgivningsfirma med speciale i at hjælpe butikker med at sælge mere.

Min baggrund for at drive byBornemann er godt 20 års erfaring med salg. Særligt med fokus på kosmetikprodukter og medicinsk teknisk udstyr til eksempelvis at fjerne flåter med. Her var fokus at rådgive kunden til at købe de rette produkter, så de blev ved med at komme tilbage.

Fra 2004 til 2014 arbejdede jeg både hos Cosmea Aco og Nomeco, hvor jeg lagde strategi for salgskampagner og trænede butikspersonalet i at rådgive kunderne og få forståelsen for, at mersalg var service og en hjælp.

Her så jeg, hvad det betød for salget, når vi indrettede forretningerne, så det blev lettere for kunderne at overskue butikken og varerne. Blandt andet ved at bruge lyset rigtigt.

Som salgskoordinator hos Raunsborg Nordic har jeg øget salget ved at oplære personalet hos vores kunder, så de lærte at afkode kundernes behov, spørge ind og sælge mere.

Et stille menneske, der lytter

Spørgeteknikkerne og øjet for detaljen i butikkerne er nu kernen i byBornemann. For jeg ved, at metoderne virker. Det vigtigste er at være dedikeret til at rådgive og at kende sit produkt.

En af de egenskaber, der betyder mest i mit arbejde, er min evne til at stille hv-spørgsmål, tie stille og lytte. Derfor er jeg god til at få introverte mennesker til at fortælle, hvad enten de er kunder i en butik, som jeg besøger som ekstern konsulent, eller de er kunder hos mig og skal blive bedre til at sælge. Det gør, at jeg har god succes med at gøre produktbevidste rådgivere til dygtige sælgere.

Ved at turde tie stille, når vi har stillet et spørgsmål, får andre roen til at finde svaret og tager selv ejerskab til, hvad de vil.

Netop de egenskaber lærer jeg også mine kunder og kursister at bruge.

På mit CV står desuden en uddannelse som faglærer i hudpleje. Derfor har jeg også formidlingsfagligheden bag mig, når jeg underviser.

HAR DU SPØRGSMÅL?